Prosupplys handelsbetingelser er udarbejdet for at sikre dig som kunde en tryg og ordentlig handel.
Seneste opdatering er gældende fra 1. juni 2016.

Ved handel hos os indgås aftale med firmaet:

Prosupply ApS.
Naverland 2, 2600 Glostrup
CVR nr.: 3335 1100
Tlf. nr.: 7022 0239
e-mail: info@prosupply.dk

Kun virksomheder med gyldigt CVR-nr. kan handle hos Prosupply. Privatpersoner kan ikke afgive bestillinger.

Varer kan hos os bestilles via vores online shop, via e-mail, ved konsulentbesøg eller telefonisk.
Betaling foretages pr. faktura. Fakturabetaling forudsætter forudgående kreditvurdering, hvilket kan forsinke leveringen af din bestilling. Vi forbeholder os retten til at afvise levering af ordrer, hvor kreditgodkendelse ikke er givet.

Offentlige institutioner tilbydes EAN fakturering.

Alle priser er nettopriser og vises i shoppen både eksklusive og inklusive de til enhver tid gældende afgifter.

Ved bestillinger over DKK 1.000,- ekskl. moms leveres forsendelsen fragtfrit indenfor Danmarks grænser. Bestillinger op til 999,99 koster DKK 250,- ekskl. moms i forsendelse indenfor Danmarks grænser, som opkræves automatisk samtidig med bestilling efter leveringsadressen er angivet i bestillingsprocessen.

Den forventede leveringstid fremgår af de enkelte varekort. Bemærk at den oplyste leveringstid kan afvige i tilfælde af svigtende leverancer fra producenter samt fragtfirmaer, der håndterer forsendelser til og fra vores lager.

Varer med en forventet leveringstid på en til to hverdage afsendes samme dag hvis bestilling er foretaget på hverdage inden kl. 13.00.

Skulle en vare være udsolgt eller udgået fra producenten, kan der være længere leveringstid. I disse tilfælde forsøger vi at orientere herom pr. mail så hurtigt som muligt vi bliver bekendt med forsinkelsen.

Så snart en bestilling er afsendt fremsendes en mail til køber med besked herom samt link til pakkesporing.

Varer tages kun retur, efter forudgående aftale, såfremt de er ubrugte og i originalemballage. Forsendelsesomkostninger fra modtager og retur til vores lager tilbagebetales ikke ved fortrydelse.
Der ydes reklamationsret på alle varer. Garantien omfatter materiale- og fabrikationsfejl alene. Der ydes ikke garanti overfor slitage og fejlbrug. Eventuelle reklamationer bedes foretaget skriftligt til pr. mail.

Der tages forbehold for udsolgte og udgåede varer samt tekst- og prisfejl.

Der henvises i øvrigt til “Købelovens” bestemmelser.