Prosupply er en moderne leverandør, der hjælper med at forenkle virksomhedernes løbende indkøb af forbrugsvarer og maskiner.

Vi sælger udelukkende kvalitetsmærker inden for rengøringsmidler, rengøringsrekvisitter, papirvarer og dispensere, éngangsartikler, cateringprodukter, sække og poser samt professionelle storkøkken- og vaskeriløsninger. 

Vi adskiller os fra vores konkurrenter ved at yde en højere grad af personligt serviceniveau. Dette gør vi med kompetent personale med højt fagligt kendskab til varesortimentet og en positiv hjælpsom ånd og let tilgængelighed.

Hos Prosupply efterlever vi dagligt mottoet ”Vi er til for kunderne - Kunderne ikke er til for os” og derfor søger vi hele tiden at være et skridt foran andre gode leverandører på alle områder.

Et af de områder, som har gennemgået en stor udvikling på det seneste er hele vores it-infrastruktur og handelsplatform. Med de seneste ændringer har vi virkelig haft fokus på brugervenlighed, tilgængelighed og forenkling af systemer og processer. Resultatet heraf er en stor tidsbesparelse og minimering af fejl, som frigiver ressourcer til andre opgaver.

Prosupply har en helt klar vision, om at være Din virksomheds leverandør og glæder os til at byde dig rigtig hjertelig velkommen som kunde.

 

Prosupply ApS
Naverland 2
2600 Glostrup
CVR. nr.: 3335 1100

email: info@prosupply.dk

Telefon: 7022 0239

Åbningstider:
Man-tors 8.00 - 16.00
Fredag 8.00 - 15.00

Bankforbindelse:
Danske Bank
Reg.nr.: 3361
Kontonr.: 10806410